Läraren

 

Salih Tufekcioglu

Salamu alaikum!

Mitt namn är Salih Tufekcioglu och dagligen hjälper jag människor berika och försköna sina liv genom att undervisa om muslimsk andlighet och tro. Jag erbjuder föreläsningar, distanskurser och personlig rådgivning. Det är mina passioner och något jag ständigt strävar att utveckla.

I över 15 år har jag utbildat och föreläst om islam för myndigheter, skolor och moskéer, för att skapa broar och ökad förståelse.

Jag har också haft äran att publicera följande böcker, Det sista Sändebudet: hans liv och budskap och 365 muslimska visdomsord som berikar ditt liv.

Mina verksamheter

Hikmainstitutet med +200 föreläsningar och intervjuer om muslimsk tro och levnadssätt.

Muslimska Perspektiv är podden där jag tillsammans med imamen Salahuddin Barkat diskuterar samhällsaktuella frågor som rör Sverige och omvärlden.

Koranpodden är podden där du får lyssna på Koranen uppläsas på både arabiska och svenska. Jag förklarar Koranens budskap på ett strukturerat och lättförståeligt sätt.

Porten till kunskap är min portal för kunskapsintresserade.

Korancitat i Sverige är en aktiv Facebook-sida med ett nytt inspirerande korancitat varje dag.

TAHARA.se är Nordens största muslimska webbutik.

 5pelare.se är min personliga blogg med material som berikar ditt andliga liv.

AktivMuslim.se är hemsidan med mina digitala kurser som du kan ladda ner till datorn eller mobilen. Populära och omtyckta kurser är exempelvis Äktenskapskörkortet, Barnuppfostran i islam och Att leva med Koranen.

Jag har skrivit en unik biografi om Profetens liv ﷺ som du kan ladda ner till din dator. Boken innehåller vackra illustrationer i färg för att fånga läsarens intresse och väcka nyfikenhet.

Boken är dessutom författad på ett sätt som gör att envar kan lära känna profeten Muhammed ﷺ och varför han är så älskad och respekterad av de som känner och följer honom.

I boken ingår också åtta fokuspunkter som berör viktiga frågor för samhället, så som ”mänskliga rättigheter”, ”miljövård”, ”social rättvisa” mm. Ladda ner idag.

Nu vet du mer om var jag står och vad du kan förvänta dig av mitt arbete. Känn dig som hemma.

Följ mig, bli min vän eller varför inte skaka hand med min profil. Du hittar mig bland annat på Facebook eller Twitter!

Se min lista av lästa böcker som både är lärorika och inspirerande. Jag uppdaterar listan regelbundet.

Stöd gärna mitt arbete! Swisha ett valfritt belopp till 123 621 4894 (TAHARA) märk med “AktivMuslim”.

Med vänliga hälsningar,

 

 

 

Salih Tufekcioglu
AktivMuslim.se