7 år ago

Jinn och exorcism i islam

Detta är vår mest hårresande kurs. Känsliga kursdeltagare förvarnas för ett material som sätter ett starkt ljus över de dolda och mörka krafterna som finns i våran värld.

Kursinnehåll

I denna kurs kommer du få lära dig om vilka jinn (andar) är. Vad som är deras ursprung och vilka egenskaper som de har. Du kommer få djupa kunskaper om hur jinn kan besätta människor och varför. Hur du kan skydda dig mot besatthet. Allt detta och mycket mer får du lära dig i en akademisk anda där olika lärdas ord och tolkningar förtydligas och ställs mot varandra. Många missförstånd klargörs beträffande andebesatthet i islam.

Kursen består av 8 lektioner på svenska där varje lektion är ca 45 minuter lång.

Lektionerna kommer i mp3-format så att du lätt kan överföra dem till din mobiltelefon, dator, mp3-spelare etc.

 

Om läraren

Salih Tufekcioglu driver AktivMuslim.se där han dagligen hjälper människor berika och försköna sina liv genom att undervisa om muslimsk andlighet och tro. Det är hans passioner och något han ständigt strävar att utveckla.

I över 15 år har han utbildat och föreläst om islam för myndigheter, skolor och moskéer, för att skapa broar och ökad förståelse. Läs mer…

“Jag uppskattade verkligen kursen! Salihs lättsamma sätt, blandat med allvar och matnyttiga utsvävningar som inte rörde direkt till ämnet men som är nog så viktiga, var en bonus.”
(Jenny)

 

“Mashallah kursen var full med information om inte bara jinn men allting annat om ‘änglar, lite om domedagen, och mycket mer’, rekommenderar den faktiskt jätte mycket för muslimer och icke muslimer. Jazakum allahu khairan.”
(Mäzen)

 

“Jag tycker att kursen var bra man fick svar på sina frågor. Har alltid varit rädd för jinn då ja oftast hade mardrömmar som liten och mamma svarade aldrig på mina frågor för att hon inte ville skrämma upp mig, men nu har jag fått svar och är inte lika rädd längre.”
(Arda)

 

Smakprov

Här följer ett kort utdrag ur lektion fyra.

Så här köper du kursen

 

Vid frågor mejla info@aktivmuslim.se eller smsa 0739098609 (whatsapp/viber).

Tack för att du beställer distanskursen och för ditt stöd!

Fler kursdeltagare tycker till…

“Efter kursen om jinn och exorcism kände jag, tvärtemot vad man tror, en lättnad. Kunskap ger en förståelse för det okända. Bror Salih förmedlade det vi som lyssnare inte kände till, på ett mjukt och ofta skämtsamt sätt. Både strukturen och innehållet av kursen var bra sammansatt. Bror Salih har en unik förmåga att fånga publikens uppmärksamhet, vare sig man sitter framför honom eller lyssnar via dator. Kursen gav en inblick på exorcism i både islam och andra religioner. Ofta när Salih refererade till hadither fick man även lära sig om Islam utanför ämnet iinns och exorcism. Detta var inte en läskig, utan kul och lärorik upplevelse!”
(Sema)

Så här köper du kursen

 

Vid frågor mejla info@aktivmuslim.se eller smsa 0739098609 (whatsapp/viber).

Tack för att du beställer distanskursen och för ditt stöd!

Written by admin

Kvalitativa distanskurser som tar din tro till nya höjder och ökar din kärlek till Gud och Sändebudet.

Tags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Thoughts on “Jinn och exorcism i islam”

  1. Jag har lyssnat på din distanskurs “jinn o exorscism” och tyckte den var mycket lärorik och jag har fått mer kunskap om hur jinn lever och hur de påverkar människor negativt. Det var intressant att veta hur jinn vilseleder människor och får de att tvivla på saker.

  2. Mycket intressant kurs. Djup kunskap på ett tydligt sätt och väldigt heltäckande. Jag fick svar på saker såsom änglar, jinn etc som man tänkt på väldigt mycket som man har haft svårt att få svar på bara via Koranen.

    Speciellt när du hänvisar till Koranen gör kursen ännu bättre.

    Må Allah ge dig mer kunskap så att du kan föra vidare kunskapen till oss. Må Allah skydda och vara med er inshallah. Tack för att du gör det lättare att lära oss om vår tro, för oss som har svårt med arabiska språket.

  3. Jag har inte tidigare sökt kunskap om jinn och exorcism innan din kurs. Jag lärde mig mycket. Den var väldigt intressant och lärorik.