7 år ago

Den yttersta tiden

“Räkenskapens stund kommer allt närmare människorna, men de vänder sig likgiltigt bort [om frågan förs på tal].” (Koranen 21:1)

Ingen vet när den yttersta stunden kommer inträffa förutom Allah. Profeten, över honom vare frid, har dock berättat tecknena som kommer inträffa innan Domedagen. I denna kurs återberättar Salih fler än 100 av dessa tecken och analyserar dem. Vissa av dessa tecken har redan inträffat medan andra ännu inte har.

Denna kurs kommer stärka din tro genom att visa på att många av Profetens varningar om tecknena innan Domedagen har besannats. Samtidigt kommer du få lära dig hur du beskyddar dig från de olika prövningar som kommer drabba människorna på jorden innan Domedagen.

Det blir inshallah en skrämmande men samtidigt djupt givande kurs.

Kursinnehåll

  • Varför är tecknena viktiga att känna till?
  • Viktigt att tänka på beträffande tecknena
  • De mindre tecknena (fler än 100)
  • De större tecknena
  • Avslutning

Kursen består av 12 lektioner på svenska där varje lektion är ca 45 minuter lång. Varje lektion har en medföljande powerpoint presentation.

Lektionerna kommer i mp3-format så att du lätt kan överföra dem till din mobiltelefon, dator, mp3-spelare etc.

 

Om läraren

Salih Tufekcioglu driver AktivMuslim.se där han dagligen hjälper människor berika och försköna sina liv genom att undervisa om muslimsk andlighet och tro. Det är hans passioner och något han ständigt strävar att utveckla.

I över 15 år har han utbildat och föreläst om islam för myndigheter, skolor och moskéer, för att skapa broar och ökad förståelse. Läs mer…

“Tankeväckande, imanstärkande kurs – intressant när bror Salih knyter an informationen till dagsläget genom jämförelser och likheter. Källor till allting. Väldigt lärorikt och kantad med inslag av humor, vilket gör det väldigt svårt att tappa koncentrationen.”
(Arwa)

“Kursen förser dig på ett strukturerat sätt med kunskap om den för människor så intressanta tiden. Du får svar på alla dina frågor och kan sluta vara nyfiken och förvirrad utan istället släppa tanken på det och börja på allvar förbereda dig på din egen ‘yttersta tid’ dvs. vår tid vid liv. Rekommenderar verkligen denna kurs.”
(Mirwais)

“Kursen har varit väldigt intressant och lärorikt!”
(Malda)

Så här köper du kursen

 

Vid frågor mejla info@aktivmuslim.se eller smsa 0739098609 (whatsapp eller viber).

Tack för att du beställer distanskursen och för ditt stöd!

Fler kursdeltagare tycker till…

“Jag tycker att det var en väldigt bra och lärorik kurs. En kurs som verkligen behövdes för att öppna upp våra ögon för den verkliga världen. När man lyssnade vaknade man upp för att se sig omkring och tänka på att timmen verkligen är nära. SubhanaAllah! Man får skynda sig med att packa väskan med bön, Koran och goda handlingar inför akhira.”
(Nada)

“Jag tycker att dessa föreläsningar är jättebra av många skäl. För ungdomar som söker samhörighet och trygghet. Bara att få se vuxna personer som Salih engagera sig och vilja andra väl, de sänder ut en trygghet till många tror jag.”
(Sally)

“Mashallah det var väldigt lärorikt och intressant då allt kom från säkra källor. Inget som någon själv har hittat på. Det var tryggt att veta källan på tex hadither och annat. Mashallah fortsätt så.”
(Hoda)

Så här köper du kursen

 

Vid frågor mejla info@aktivmuslim.se eller smsa 0739098609 (whatsapp/viber).

Tack för att du beställer distanskursen och för ditt stöd!

Written by admin

Kvalitativa distanskurser som tar din tro till nya höjder och ökar din kärlek till Gud och Sändebudet.

Tags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.